CARMA Leasing / Om leasing / Leasing af varebiler

Leasing af varebiler

Værd at vide om varebiler ...

Vi er totalleverandør af varebiler og kan tilbyde både finansielle og operationelle leasingaftaler af alle kassebiler op til 3.500 kg på det danske marked.

Der findes et stort udvalg af mærker og modeller og vi er din sparringspartner i både tilbuds- og beslutningsprocessen. Alt fra valg af mærke/model, brugsværdi, brændstoføkonomi, udstyr, indretning, dekoration m.m.

Vi sætter en ære i at skræddersy den helt rigtige løsning til dig og tilbyder derfor både en totalpakke og en ren finansieringsaftale.

Totalpakken

Med totalpakken administrerer vi de omkostninger, der er forbundet med driften af dine varebiler. Vi letter det administrative pres på din virksomhed, så du kan holde fokus på kerneforretningen.

Udover service, dæk, forsikring og brændstof går vi skridtet videre og tilbyder attraktive løsninger på indretning/reolsystemer, bund og sider, dekoration og folie, blitzblink og specialudstyr. Udstyret kan inkluderes i den månedlige leasingydelse.

Fordelene ved en totalløsning er, at din virksomhed kan fokusere på forretningen og samtidig få adgang til nogle meget attraktive priser på grund af vores rabataftaler.

Leasingløsninger

Finansiel leasing: En finansiel leasingaftale er til dig, der selv ønsker at stå for service, forsikring, dæk samt alle andre driftsudgifter og ligeledes selv indestå for restværdi efter endt leasingperiode. Ved en finansieringsaftale er der således tale om, at du finansierer dine varebiler gennem os og selv står for den daglige drift. Varebilen kan dermed købes fri til en oplyst pris ved udløb og du ejer nu selv bilen. 

Operationel leasing: Er for dig der ønsker en løsning, hvor vi står for service og vedligehold og hvor vi har risikoen på restværdien ved udløb. Totalomkostningen er dermed kendt for dig under hele leasingperioden. Ved udløb af kontrakten skal bilen afleveres og gennemgåes hos en af vores samarbejdspartner, som  udarbejder en check-in rapport hvor skader bliver opgjort og faktureres dig. Der tages naturligvis højde for almindelig slitage og brug som ikke opkræves.

Nyhed

Dacia Sandero

TCe 90 Streetway
Dacia Sandero TCe 90 Streetway