CARMA Leasing / Om leasing / Splitleasing

Splitleasing

Ved eksklusive biler er det ofte beskatning af fri bil, der er afgørende for totaløkonomien. Kører du meget for dit firma, er splitleasing løsningen.

Med splitleasing indgås der to kontrakter på en bil, og firmaet kan dermed også minimere udgifterne til firmabiler samtidig med, at medarbejderne ikke bliver beskattet af at have bil stillet til rådighed. Ved Splitleasing vedrører en del af aftalen firmakørsel og den anden del privatkørsel.

Dette er fordelagtigt for firmaet, da de sparer den del af omkostningerne medarbejderen betaler til privat kørsel, og for medarbejderen, som kun betaler for den private del af leasing-omkostningerne. Gennem to selvstændige aftaler fordeles omkostningerne proportionalt mellem firma og privatperson.

Der er således krav om elektronisk kørebog. Fordelingen faktureres månedligt efter skøn og afstemmes kvartalsvist. Typisk skal man have over 60 procent erhvervsmæssig kørsel, før splitleasing er lønsomt. Hos CARMA-Leasing samarbejder vi med Splitleasing-Danmark A/S som varetager administrationen, og gør det dermed simpelt og overskueligt for brugerne.

Nyhed
Mercedes

Mercedes GLC350 e

AMG Line aut. 4Matic
Mercedes GLC350 e AMG Line aut. 4Matic